Houthandel Van Dam is het juiste adres voor uw glaslatten. Via het menu aan de linkerkant kunt u per productgroep ons assortiment bekijken. Staat uw product er niet bij? Neem dan contact op met onze verkoop.

Naast ons standaard assortiment in meranti kunnen wij alle modellen ook in andere houtsoorten en modellen produceren in onze productieafdeling.

Wij zijn gecertificeerd om onder de KOMO-richtlijnen al het geprofileerd hout te mogen fabriceren. Ons certificaat kunt u onder de volgende link vinden:
KOMO certificaat geprofileerd hout .

Houthandel Van Dam levert de volgende modellen glaslatten.


Schuine glaslatten

Schuine glaslatten hebben een schuine kant en zijn daardoor afwaterend. Ze worden vooral gebruikt voor ramen, kozijnen en deuren voorzien van buitensponningen.

Rechte Glaslatten

Rechte glaslatten worden zowel gebruikt voor binnensponningen als voor buitensponningen.


Geventileerde glaslatten

Geventileerde glaslatten hebben geventileerde sleuven aan de onderzijde, waardoor het onderliggende hout kan ventileren.

Neuslatten

Neuslatten worden veel toegepast als dorpelafdekker. Neuslatten bieden volledige bescherming voor de onderliggende buitenzijde van de dorpel.

Opdeklatten

Opdeklatten worden gebruikt voor het de afwerking van het kozijn en worden veel gebruikt bij het vervangen van enkelglas door dubbelglas in ramen en deuren.