Het laatste nieuws van Houthandel Van Dam

Vacature Accountmanager
 04-03-2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Accountmanager voor de regio Noord/West-Midden Nederland. Lijkt dit je een mooie uitdaging? Klik dan hier

Vacature Hoofd Logistiek
 19-02-2019

Wil jij werken bij één van de grootste hardhoutimporteurs van Nederland? Dan is dit je kans. Wij zijn op zoek naar een logistieke duizendpoot om alle logistieke bewegingen in Bunnik aan te sturen. Nieuwsgierig? klik dan hier.

Vacature verkoper binnendienst
 15-01-2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega op onze verkoopafdeling, ben jij op zoek naar een leuke baan bij een mooi bedrijf? Solliciteer dan direct. De vacature kun je hier lezen.

Met vriendelijke groet,

Houthandel van Dam

Nieuwe schaafbank
 18-05-2017

Houthandel van Dam blijft investeren in de toekomst en een belangrijk onderdeel is onze machinale afdeling. Met de toenemende vraag naar kleine orders en snelle levertijden zijn we over gegaan tot de aanschaf van een nieuwe Weinig Powermat 2400. Op dit moment zijn we druk bezig met de installatie en we hopen snel onze eerste orders te kunnen schaven.

 

Artikel in Gevelbouw
 10-03-2017

Wederom een leuk artikel in de Gevelbouw over Houthandel van Dam. Onder andere over onze mogelijkheden in stijlvolle en duurzame gevelbekleding. U vindt het artikel onder deze link.

« Terug naar overzicht