Het laatste nieuws van Houthandel Van Dam

Vacature verkoper binnendienst
 15-01-2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega op onze verkoopafdeling, ben jij op zoek naar een leuke baan bij een mooi bedrijf? Solliciteer dan direct. De vacature kun je hier lezen.

Met vriendelijke groet,

Houthandel van Dam

Nieuwe schaafbank
 18-05-2017

Houthandel van Dam blijft investeren in de toekomst en een belangrijk onderdeel is onze machinale afdeling. Met de toenemende vraag naar kleine orders en snelle levertijden zijn we over gegaan tot de aanschaf van een nieuwe Weinig Powermat 2400. Op dit moment zijn we druk bezig met de installatie en we hopen snel onze eerste orders te kunnen schaven.

 

Artikel in Gevelbouw
 10-03-2017

Wederom een leuk artikel in de Gevelbouw over Houthandel van Dam. Onder andere over onze mogelijkheden in stijlvolle en duurzame gevelbekleding. U vindt het artikel onder deze link.

Niet alledaags
 27-11-2016

Er worden natuurlijk de meest mooie gevelprojecten gemaakt met Fraké Noir als basis, maar wist u dat er ook andere niet alledaagse producten van worden gemaakt, zoals naambordjes, gitaren en bakfietsvloeren? Nieuwsgierig? Klik hier!Western Red Cedar project
 31-10-2016

Onder deze link weer een prachtig project die onlangs is opgeleverd in Western Red Cedar in de mooie heuvels van Zuid-Limburg.

Western Red Cedar is natuurlijk een prachtige houtsoort om toe te passen in de gevel. Helemaal in combinatie met een strak ontwerp, geeft het een pand een warme uitstraling.

Met vriendelijke groet,

Houthandel van Dam

« Terug naar overzicht