Bewerkingen zoals u het wenst

Bewerkingen De afgelopen jaren zijn er steeds minder productie faciliteiten binnen de houthandel overgebleven. Houthandel Van Dam beschouwt het bewerken van hout als een cruciaal onderdeel van haar bedrijfsproces. Daarom heeft Van Dam de afgelopen jaren juist veel geïnvesteerd in nieuwe moderne machines.

Doordat Houthandel van Dam over vele soorten machines beschikt, kunnen wij al het hout zelf bewerken. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan tijdens het bewerkingsproces snel geschakeld worden. Tevens beschikken wij over zeer ervaren machinale houtbewerkers, die naast de benodigde kennis van machines ook verstand van het hout zelf hebben. De houtstroom is dus in één hand en deze werkwijze garandeert de kwaliteit die u van Houthandel Van Dam gewend bent.

Houthandel Van Dam is bekend om haar glaslatten en het korten, vlakken en strijken. Voor deze bewerkingen is een goede bewaking van het proces nodig, zodat op een zo efficiënt mogelijke manier het eindproduct vervaardigd kan worden. Het gehele bewerkingsproces is door de combinatie van onze eigen werf, moderne machines en ervaren medewerkers op hoog niveau en onderscheidend in de markt.

machinale houtbewerkers

Van Dam heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in nieuwe moderne machines.